DN-appen – här är planen för nästa uppdatering

DN-app

Den nya DN-appen är (äntligen) släppt och vi tycker själva att det är en klar förbättring över den gamla versionen. Men det finns fortfarande mycket att göra.

Med målet att lansera före påsk var vi tvungna att skära bort en del features i första versionen. I de uppdateringar som skett sedan lansering har vi börjat fylla igen de hålen. Exakt vad vi planerar kommer vi berätta om här på https://dnide.dn.se.

Som input i vårt arbete har vi dels våra egna idéer men vi tar även in mycket från de synpunkter ni läsare skickar in till app@dn.se. Tyvärr hinner vi inte svara på varje mejl som kommer in men vi läser igenom alla. Vi är tacksamma för alla glada tillrop men har även stor nytta av kritiska röster med bra synpunkter :)
De saker som vi fångat upp i inkorgen och som efterfrågas mest av er är:
  1. Möjligheten att vrida skärmen för att läsa i landskapsläge
  2. Fungerande inställningar för att stänga av pushnotiser
Detta är två saker som vi arbetar med just nu så håll ut – det kommer snart en uppdatering av dn-appen i AppStore och i Google Play.
Som en fortsättning på pushnotiser utforskar vi även hur du som användare ska kunna påverka vilka notiser du vill ha. Och så ser vi över något som vi internt kallar tittutmeddelanden. Vad det är får du se i dn-appen snart – stay tuned!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Google Bookmarks