DN släpper nya – riktigt snabba – appar

blogg

För ett par veckor sedan lanserades två produkter som vi är väldigt stolta över: Sveriges kanske snabbaste nyhetsapp och eDN-appen (papperstidningen digitalt).

Tanken med nyhetsappen har varit att sätta läsningen i fokus. Det ska gå snabbt att komma till artikeln man vill läsa, och det ska gå snabbt att hitta den. Vi har inte bara lagt oerhört mycket kraft på att få en supersnabb produkt, utan också på en ny navigering där du kan svepa mellan sektionerna samt en bottenmeny där läsaren smidigt kan ta sig vidare i appen.

Det ska också vara lättare att logga in. Nu delar vi inloggning mellan appar och webb och du som läsare kan smidigt hoppa emellan.

Och det uppskattas av användarna. För att skryta lite, här är några utdrag från recensionerna i Appstore:
”Så mycket snabbare.”
”Wow! Snabb och snygg. En otrolig förbättring”
”Det känns inte längre som att nyheterna måste vänta på att annonserna laddas”

e-DN har blivit egen app och därmed snabbare och med smarta funktioner som att läsa i offlineläge. Har du inte upptäckt den än kan jag varmt rekommendera dig som är prenumerant att testa. Har du med dig telefonen – har du med dig tidningen.

Kom gärna med input på apparna här nedan i kommentarsfältet eller mejla: maria.stengard@dn.se. Det återstår mycket jobb och vi är väldigt tacksamma för din feedback. Igår släpptes en uppdatering och fler kommer kontinuerligt.  Här hittar du genvägar till Appstore och Google Play – passa gärna på att ta hem VR-appen på samma gång!

  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Google Bookmarks